Bortom det förväntade kontoret.

Vi har valt att satsa på lite olika alternativ av kontorsplatser för att det ska passa företagens olika kontorsbehov. Vilket har resulterat i att vi har kontorslösningar för dig som är egenföretagare samt till större företag som är i behov av ett större kontor. Fullt inredda kontor med flexibla kontrakt gör det enkelt för dig som företag att välja kontor. Med Huvudkontorets kontorslösningar så kan du enkelt lägga till ett eller flera kontor om företaget växer och lika så plocka bort kontorsplatser om behovet minskar.

Kontoret utöver det vanliga

Internet och fullt möblerade kontor med bekväma kontorsmöbler är en självklarhet för oss!

Våra kunder uppskattar även allt annat som ingår, utöver kontor, och att allt bara fungerar. Några få saker som ingår i medlemskap hos oss är bemannad reception, som tar emot dig och dina kunder, flera konferensrum med modern teknik och gemensamma kontorsytor som är utöver det vanliga.

Vanliga frågor om våra kontor

Konferensrum
Unika möbler
Receptionist
Frukost & städning

Behöver du hjälp att välja kontor?

Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

Marcus Gabrielsson    Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.