När du vill kunna vara helt ostörd.

Med kontorsalternativet ’Eget kontor’ får du ett eget, fullt utrustat kontorsrum där du kan arbeta helt ostörd på ett av våra kontorshotell i Helsingborg. I det här medlemskapet ingår, utöver eget kontor, även frukost, nätverk, receptionsservice, tillgång till mötesrum, utskrifter, postfack och mycket mer. Allt för att göra ditt arbetsliv och din tid på kontoret enklare och mer produktiv. Nedan kan du se mer av vad som ingår i medlemskapet ’Eget kontor’.

Eget kontor-en personer-kontorshotell i Helsingborg-Makadamgatan 5
Makadamgatan 5

Vem är Eget kontor till för?

Ett eget kontor är till för den som vill kunna stänga dörren om sig och arbeta ostört samt för den som pratar mycket i telefon under sina arbetsdagar på kontoret. Om du har mycket arbetsmaterial är ett eget kontor även för dig, då det finns både eget skrivbord och förvaringsmöbel. Med ett kontor hos oss på Huvudkontoret kan du ha allt detta, och mycket mer.

Detta ingår

Medlemskap
Eget kontor
Eget kontor från
6 864
sek/mån – per person

Kom igång

Vi hjälper dig att komma igång. Välj vilket av våra kontorshotell i Helsingborg du är intresserad av, fyll i ditt telefonnummer och mejladress så återkommer vi omgående för en visning.

Eget kontor från
6 864
sek/mån
per person
Fyll i dina uppgifter

    Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.