Vi öppnade vårt första kontorshotell i Helsingborg på Väla Södra i mars 2019. Sju månader senare slog vi upp dörrarna till kontorshotell nummer två på Båthusgatan i Norra hamnen. Nu planerar vi för vårt tredje.

När vi startade vår verksamhet 2019 ville vi inte använda begreppet ”kontorshotell” om våra enheter. Detta då vi kände att kontorshotell i Helsingborg andades ”provisorisk lösning”. Det vill säga ett lite småtrist ställe där ensamföretagare och småföretag satt medan de letade efter ett ”riktigt kontor”.

Vi ville skapa något annat. Något modernare som drog nytta av fördelarna i delningsekonomin men som samtidigt var så trivsamt och flexibelt att våra medlemmar aldrig skulle känna behovet av att flytta vidare när deras storleksbehov förändrades. Och som vände sig till alla typer av företag. Resultatet blev Huvudkontoret.

Idag har vi en stor variation av företag som medlemmar: advokater, IT-konsulter, revisorer, reklambyråer och byggföretag. Vissa hyr en plats, andra tio. Och när deras behov ändras så sitter de inte fast i långa avtal som gör att de inte kan öka (eller minska) antalet kontorsplatser.

Vår målsättning är att underlätta vardagen för dig så att du kan fokusera på din business. Vi plockar bort tidstjuvar som att fixa med städning, skrivare och nätverk. Enkelt uttryckt: du jobbar, vi fixar.

Nu när vi ser det i skrift, så inser vi att begreppet ”kontorshotell” kanske inte är så felvisande trots allt. Det enda vi begär är att du glömmer allt du vet om kontorshotell och kommer hit och tar en titt med egna ögon.

Du kommer inte bli besviken.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.