Med havet som granne.

Huvudkontoret på Båthusgatan 9 är inrymt i ett före detta segelmakeri i exklusiva Norra Hamnen i centrala Helsingborg. En kontorsplats här passar perfekt för dig som både vill ha nära till Centralstationen och Helsingborg citys utbud av caféer, butiker och lunchrestauranger. För att inte tala om havet som är våran granne. Ett centralt läge med tio meter till Öresund kan du alltid ta en paus från arbetet och vila ögonen på utsikten mot Helsingör. Eller varför inte ta ett uppfriskande dopp på lunchen?

Koordinator på Båthusgatan 9

Varmt välkomna ner till oss på Båthusgatan, i Norra hamnen. Här är det jag som tar emot er i receptionen. Jag ordnar kaffe till er och tar hand om allt annat, så ni endast behöver fokusera på ert arbete.

Nora Massi – nora@hk.se042-6102295
Nora-koordinator- HK-Kontorshotell

Områdesinformation

Adress
Båthusgatan 9, 252 67 Helsingborg
I populära Norra Hamnen-området
Utsikt över sundet
Promenadavstånd till Helsingborg C

Faciliteter

Helsingborg
Båthusgatan 9
Arbetsplats från
2 539
kr/mån – per person

Kom och träffa oss

Gillar du vad du har sätt hitintills och vill veta mer? Då ska du fylla i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer om vårt kontorshotell i Helsingborg.

Arbetsplats från
2 539
kr/mån
per person
Fyll i dina uppgifter


    Behöver du hjälp att välja kontor?

    Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

    Marcus Gabrielsson      Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.