Med havet som granne.

Huvudkontoret på Båthusgatan 9 är inrymt i ett före detta segelmakeri i exklusiva Norra Hamnen i centrala Helsingborg. En kontorsplats här passar perfekt för dig som både vill ha nära till Centralstationen och Helsingborg citys utbud av caféer, butiker och lunchrestauranger. För att inte tala om havet. Med tio meter till Öresund kan du alltid ta en paus från arbetet och vila ögonen på utsikten mot Helsingör. Eller varför inte ta ett uppfriskande dopp på lunchen?

Koordinator på Båthusgatan 9

Varmt välkomna ner till oss på Båthusgatan, i Norra hamnen. Här är det jag som tar emot er i receptionen. Jag ordnar kaffe till er och tar hand om allt annat, så ni endast behöver fokusera på ert arbete.

Tiffany Karlsson- tiffany@hk.se

Områdesinformation

Adress
Båthusgatan 9, 252 67 Helsingborg
I populära Norra Hamnen-området
Utsikt över sundet
Promenadavstånd till Helsingborg C
Faciliteter
Helsingborg
Båthusgatan 9
Arbetsplats från
2 490 kr/mån

Kom och träffa oss

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Helsingborg och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag? Vi hjälper dig! Berätta lite kort vad du behöver så återkopplar vi snarast möjligt till dig.

Arbetsplats från
2 490
kr
/mån
Fyll i dina uppgifter

Behöver du hjälp att välja?

Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

Marcus GabrielssonDu använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.