Inspirerande konferensrum
– För både medlemmar och externa företag

Glöm tråkiga konferensrum med standardinredning. Huvudkontoret jobbar inte så. Och det behöver inte du göra heller. Våra välutrustade konferensrum skiljer sig från det förväntade med modern och inspirerande inredning. Det ger dig den lilla extra känslan. Du är välkommen att hyra våra konferensrum även om du ännu inte är medlem. För våra medlemmar ingår konferensrummen i månadskostnaden.

Våra konferensrum i Helsingborg

– Boka konferens behöver inte vara krångligt

Att våra konferensrum är något utöver det vanliga får vi alltid höra av våra kunder. Det som en del dock missar är att vi även fixar allt runt omkring. Kaffe och vatten står alltid redo på bordet! Vi tar emot er och era kunder och fixar med frukost, fika och lunch. Behöver du boka ett konferensrum så har vi lösningen för dig – Du kan boka timvis, halv- eller heldag.  Boka ditt nästa konferensrum här!

Vanliga frågor

Våra förmåner

1000 Mbit/s fiber internet
Sex unika mötesrum
Bemannad reception
Kaffe & te ingår

Behöver du hjälp att välja kontor?

Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

Marcus Gabrielsson    Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.