Det supersmidiga
kontoret.

För dig som prioriterar att snabbt kunna ta dig till och från jobbet med bil, rekommenderar vi Huvudkontoret på Makadamgatan 5 på Väla Södra, strax utanför Helsingborgs centrum. Härifrån har du nära till både E4 och E6 undviker bilköer under rusningstrafik. Dessutom finns det gott om kostnadsfria parkeringsplatser utanför dörren. Smidigare blir det inte. Makadamgatan 5 är vår största anläggning med en 300 m2 stor lounge och här har du även möjlighet att hyra företagslager från 2 m2 och uppåt.

Koordinator på Makadamgatan 5

”Jag älskar personlig service. På Huvudkontoret får jag möjligheten att erbjuda toppklassig service, varje dag! Städning, frukost och postning av brev är bara några få saker som ingår i ett medlemskap hos oss. ”

Felicia Mars – felicia@hk.se

Områdesinformation

Adress
Makadamgatan 5, 254 64 Helsingborg
Nära till centrala Helsingborg
Enkelt att ta sig hit med bil
Bra kommunikationer
Faciliteter
Helsingborg
Makadamgatan 5
Arbetsplats från
1 990 kr/mån

Kom och träffa oss

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Helsingborg och vill veta mer? Vi vill gärna berätta mer! Berätta lite kort vad du behöver så återkopplar vi snarast möjligt till dig.

Arbetsplats från
1 990
kr
/mån
Fyll i dina uppgifter

Behöver du hjälp att välja?

Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

Marcus GabrielssonDu använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.