Det supersmidiga
kontoret.

För dig som prioriterar ett bilvänligt läge, att snabbt kunna ta dig till och från jobbet med bil, rekommenderar vi Huvudkontoret på Makadamgatan 5 på Väla Södra, strax utanför Helsingborgs centrum. Härifrån har du nära till både E4 och E6 och undviker enkelt bilköer under rusningstrafik. Dessutom finns det gott om kostnadsfria parkeringsplatser utanför dörren. Det är anledningen till att det är det supersmidiga kontoret. Makadamgatan 5 är vår största anläggning med en 300 m2 stor lounge och här har du även möjlighet att hyra företagslager från 2 m2 och uppåt.

Koordinator på Makadamgatan 5

”Jag älskar personlig service. På Huvudkontoret får jag möjligheten att erbjuda toppklassig service, varje dag! Städning, frukost och postning av brev är bara några få saker som ingår i ett medlemskap hos oss. ”

Felicia Mars – felicia@hk.se042-6102290
Reception-Kontorshotell-Helsingborg-Huvudkontoret-Makadamgatan

Områdesinformation

Adress
Makadamgatan 5, 254 64 Helsingborg
Nära till centrala Helsingborg
Enkelt att ta sig hit med bil
Bra kommunikationer

Faciliteter

Helsingborg
Makadamgatan 5
Arbetsplats från
2 029
kr/mån – per person

Kom och träffa oss

Gillar du vad du har sätt hitintills och vill veta mer? Då ska du fylla i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer om vårt kontorshotell i Helsingborg.

Arbetsplats från
2 029
kr/mån
per person
Fyll i dina uppgifter


    Behöver du hjälp att välja kontor?

    Vi finns här för dig, ser till att du trivs och att allt fungerar som det ska. Hör av dig. Vi ser fram emot att träffa dig.

    Marcus Gabrielsson      Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.