Vi belönar din lojalitet

Vi på HK värdesätter er lojalitet och vill belöna er för att ni hjälper oss att växa vår gemenskap. Vi introducerar nu en värvningsbonus för er som rekommenderar nya potentiella kunder till oss.

Så här fungerar det:

Rekommendera en ny kund: Tipsa en potentiell kund om oss och meddela oss vilket företag ni har rekommenderat. Skicka informationen via e-post till hej@hk.se med ämnesraden ”Värvningsbonus”.

Signerat kontrakt: När den nya kunden signerar ett kontrakt med oss.

Få din belöning: Ni får första månadshyran som ersättning. Välj mellan att fakturera beloppet eller få det som ett presentkort.

Regler och villkor:

Den rekommenderade kunden måste vara ny och inte ha haft tidigare kontrakt med HK.

Belöningen utbetalas när kontraktet är signerat och den första månadsbetalningen har mottagits.

Värvningen måste meddelas innan den nya kunden kontaktar oss för att vara berättigad till bonusen.

Detta är vårt sätt att säga tack för att ni hjälper oss att bygga ett starkare och större nätverk. Har ni några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss.

Frida Hansson

Makadamgatan 5 är det mig ni möter i receptionen! Jag tar emot era kunder, fixar lunch till era konferenser och ser till att ni endast behöver fokusera på er kärnverksamhet.

042-610 2290
frida@hk.se

Marcus Gabrielsson

Jag jobbar som platsansvarig för våra kontorshotell i Helsingborg. Tveka inte på att kontakta mig om ni vill komma på visningen eller har några andra funderingar. Jag hjälper er att hitta rätt!

042-610 2291
marcus@hk.se

Evelina Hörberg

Det är mig ni möter i receptionen på Båthusgatan 9! Här erbjuds ni något gott att dricka medans jag hjälper dig och dina kunder tillrätta. Ni fokuserar på arbetet, jag sköter resten!

042-610 2295
evelina@hk.se

Evelina-Hörberg-Kontorshotell-Helsingborg-Reception-Makadamgatan 5 Lågupplöst liggade

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.