Att äta är att mötas.

Det finns forskning som visar att äta tillsammans är en viktig teambuilding-aktivitet. Vi på Huvudkontoret instämmer. Här får du och dina kollegor chans att mötas i ett fullutrustat kök som gör att ni inte enbart kan äta tillsammans, utan också laga mat om ni känner för det. Lägg till modern presentationsteknik och möjligheten att hålla möten stående, så förstår du varför ”Mat & möte” är ett så populärt konferensrum. Plats för 6 personer.

Vill du hyra konferensrummet för en timme, halvdag eller en heldag? Boka rummet i formuläret nedan så återkommer vi med bokningsbekräftelse. Pris från 350 kr/h

Detta ingår

  • TV-skärm (60 tum)
  • Presentationsteknik både trådlöst och med kabel
  • Whiteboard på hjul
  • 1000 Mbit/s fiber internet
  • Möjlighet att beställa frukost, lunch och fika

Områdesinformation

Adress
Makadamgatan 5, 254 64 Helsingborg
Nära till centrala Helsingborg
Enkelt att ta sig hit med bil
Bra kommunikationer
Makadamgatan 5
Mat & möte

Bokningsförfrågan

Känns detta konferensrum i Helsingborg rätt för ert möte? Behöver ni kanske frukost, lunch eller fika till mötet? Ingen fara vi finns på plats och fixar det lilla extra. Fyll i formuläret så återkommer vi med en bekräftelse.

Fyll i dina uppgifter    Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.