Varför HK Makadamgatan?

Läget och närheten till allt! Lyssna själv på varför Kim tycker vårt kontorshotellet på Makadamgatan 5 i Helsingborg är det självklara valet.

Bilvänligt Kontorshotell i Helsingborg

Är det tid att se över lokalbehovet för ditt företag? Oavsett om du är ensam eller ni är flera kollegor så är Hk på Makadamgatan är optimalt för dig som vill sitta i snygga och moderna kontorslokaler i Helsingborg. Men samtidigt vill åka in och ut från kontoret lätt med bil. Läget på Väla södra är nära till alla stora vägar och du har fri parkering precis utanför.

 

Varför HK?
Kontorsplats från
2279
sek/mån – per person

Flytta kontoret till HK?

Utmanande tider kräver flexibla kontorslösningar. Hos oss har du ingen bindningstid och kontoren är fullt möblerade så du flyttar in på 10 minuter.

Är du nyfiken och vill veta mer? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig med mer information
    Eget kontor-Kontorshotell i Helsingborg-Huvudkontoret hk

    Din guide för kontorshotell i Helsingborg

    Kontorshotell i Helsingborg har blivit ett populärt sätt att ha sitt kontor, och idag finns det fler alternativ än någonsin på marknaden. Man har gått från anonyma kontorsutrymmen i trista lägen till att satsa ordentligt på inredning och de gemensamma ytorna i attraktiva lägen. Vi har sammanställt hur läget ser ut i Helsingborg och vi hoppas det kan hjälpa er att hitta ert nya kontor!

    Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.