Ingen fara vi har det ni saknar. Huvudkontoret har 5 st konferensrum i Helsingborg som passar för alla tillfällen oavsett om det är en heldagskonferens, ett kortare möte eller om ni behöver någonstans att sitta när ni ska ha arbetsintervjuer.

Huvudkontoret har två kontorshotell i Helsingborg, ett som är beläget på Väla Södra och ett i Norra Hamnen. Sammanlagt har vi 5 olika konferensrum i Helsingborg som man kan hyra efter behov.

När vi skapade och designade våra konferensrum var tanken att skapa något som främjar arbetslust och kreativitet, vilket vi verkligen har lyckats med enligt våra besökare. Alla våra konferensrum har olika utseende och olika teman, inget är det andra likt. Ska ni tex ha ett styrelsemöte så är konferensrummet Savannen helt rätt och ska ni ha ett kreativt möte och vill ha mer utrymme med en stor whiteboard att rita/skriva på så är konferensrummet Stora Möte det bästa valet.

Konferensrum-Helsingborg-Huvudkontoret-Kontorshotell-Helsingborg
1 Stora möte-Konferesnrum-kontroshotell-Helsingborg-Makadamgatan 5
Djungeln konferensrum Kontorshotell Helsingborg Båthusgatan 9
1 av 3

Alla våra konferensrum är utrustade med tv, kamera, mikrofon och whiteboards. Våra största konferensrum rymmer upp till 10 personer och ett av de är inrett med ett stort runt bord som är perfekt för workshops och utbildningar.

Även om ert kontor i Helsingborg redan har konferensrum kan det ibland vara väldigt bra att skifta miljö, speciellt när det kommer till möten. Konferensrummen går att hyra per timme, halv- och heldag. Vi anpassar oss efter er, helt enkelt

Om ni ska hyra konferensrum en heldag så är det viktigt att få i sig bra mat så energin inte dippar. Vi hjälper er att se till så ni håller er pigga trots att konferensrummen i sig fixar det. Vi fixar med mackor till frukosten, varm eller kall mat till lunchen och fika till eftermiddagen. Välj mellan att äta inne i konferensrummet eller slå er ner ute i våra stora lounger.

Våra kontorshotell i Helsingborg är bemannade varje vardag mellan 8-17, vi finns på plats för att hjälpa er välja rätt konferensrum, och givetvis se till att ni får bästa möjliga upplevelse när ni hyr våra konferensrum.

Gör en bokningsförfrågan här nere på sidan eller kontakta oss direkt på hej@hk.se eller telefon så hjälper vi dig att hitta det perfekta konferensrummet i Helsingborg!

Bokningsförfrågan

Känns detta konferensrum i Helsingborg rätt för ert möte? Behöver ni kanske frukost, lunch eller fika till mötet? Ingen fara vi finns på plats och fixar det lilla extra. Fyll i formuläret så återkommer vi med en bekräftelse.

Fyll i dina uppgifter    Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.