Kontorshotellet
du går till.

HK har lyft begreppet kontorshotell i Helsingborg till en ny nivå och skapat arbetsplatser som är så välkomnande att du glömmer att du faktiskt är på kontoret. Vi blandar arbetsplatser med sociala ytor så man både kan fokusera på sitt jobb samtidigt som man kan ta en paus i trevlig miljö. Sätt på din favorit LP och njut av kaffet samtidigt som du blickar ut över Öresund! Vad mer kan man önskar av ett kontorshotell?

Koordinator på Båthusgatan 9

”Varmt välkomna ner till oss i Norra hamnen! Personlig service ligger mig varmt om hjärtat och som koordinator på Huvudkontoret hjälper jag er med allt från städning och papper i skrivaren till frukost på morgonen och tekniken vid era konferenser.”

Evelina Hörberg – evelina@hk.se042-6102295
Evelina-Hörberg-Kontorshotell-Helsingborg-Reception-Makadamgatan 5 Lågupplöst liggade

Vill du veta mer?

På vårt kontorshotell på Båthusgatan 9 i Helsingborg hittar du den optimala kombinationen av att ha ett kontor i centrala Helsingborg samtidigt som du inte har problem att hittar en parkering.

    Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.