Det supersmidiga
kontoret.

För dig som prioriterar ett bilvänligt kontor, att snabbt kunna ta dig till och från jobbet med bil, rekommenderar vi Huvudkontoret på Makadamgatan 5 på Väla Södra, strax utanför Helsingborgs centrum. Härifrån har du nära till både E4 och E6 och undviker enkelt bilköer under rusningstrafik. Dessutom finns det gott om kostnadsfria parkeringsplatser utanför dörren. Behöver du ladda bilen har vi 12 platser till det. Det är anledningen till att det är det supersmidiga kontoret. Makadamgatan 5 är vår största anläggning med en 300 m2 stor lounge och här har du även möjlighet att hyra företagslager från 2 m2 och uppåt.

Koordinator på Makadamgatan 5

”Jag älskar personlig service. På Huvudkontoret får jag möjligheten att erbjuda toppklassig service, varje dag! Städning, frukost och postning av brev är bara några få saker som ingår i ett medlemskap hos oss. ”

Frida Hansson – frida@hk.se042-6102290
Kontorsplats från 2279 kr/mån

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på vårt bilvänliga kontorshotell i Helsingborg och vill veta mer? Fyll i dina uppgifter så kontakta vi dig snarast 
    Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.