Trött på att jobba hemma?

För dig som vill ha ett modernt och snyggt kontor men samtidigt kunna ta dig snabbt till och från jobbet med bil. Då rekommenderar vi Huvudkontoret på Makadamgatan 5 på Väla Södra, strax utanför Helsingborgs centrum. Härifrån har du nära till både E4 och E6 och du kan utan problem undvika bilköer under rusningstrafik. Dessutom finns det gott om kostnadsfria parkeringsplatser direkt utanför dörren. Smidigare än så blir det inte. Makadamgatan 5 är vårt största kontorshotell i Helsingborg, med en 300 m2 stor lounge där du kan börja dagen med en kopp kaffe i lugn och ro.

Koordinator på Makadamgatan 5

”Jag älskar personlig service. På Huvudkontoret får jag möjligheten att erbjuda toppklassig service, varje dag! Städning, frukost och postning av brev är bara några få saker som ingår i ett medlemskap hos oss. ”

Felicia Mars – felicia@hk.se
Reception-Kontorshotell-Helsingborg-Huvudkontoret-Makadamgatan
Flytta kontoret
Kontorsplats från
2 279
sek/mån – per person

Trött på att jobba hemma?

Vissa kan jobba hemifrån utan några problem och många har inte ytorna till det. Är du en av dom som jobbar från köksbordet eller soffan? Vi har olika kontorsplatser anpassade för just dina behov så fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig fortast möjligt.

Kontorsplats från
2 279
sek/mån
per person
    Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.