Företagslager med
det lilla extra

Vi öppnade vårt kontorshotell på Makadamgatan 5 och kort därefter bestämde vi oss för att bygga om vårt stora lager till mindre låsbara företagslager, och skapade en möjlighet för företag att hyra lager hos oss, i direkt anslutning till vår kontorslokal.

Om du går i tankarna kring att skaffa ditt egna låsbara företagslager hos oss, kommer här några fördelar med att ha ditt lager hos just oss.

Vi har i lager i olika storlekar, från 3,5 kvm upp till 20 kvm. Alla lager är uppbyggda med ordentliga väggar med insynsskydd och man drar enkelt in en EU-pall genom dörren med en palltruck.

Vårt företagslager ligger på Väla Södra, vilket innebär att du har nära till stora vägar såsom E4, E6, E20 samt Österleden. Du kan alltså snabbt och smidigt svänga in på ditt lager och lika snabbt vara på väg mot nästa destination.

Det finns fria parkeringsplatser i direkt anslutning till vår lagerlokal, du slipper alltså stressa för att tex undvika att få en parkeringsbot. Och önskar du ladda bilen under tiden du är på lagret så finns det 12 stycken laddstolpar på parkeringen.

Vi är bemannade under vardagar mellan 08.00-17.00 och hjälper mer än gärna till att ta emot och skicka iväg leveranser, detta gör vi smidigt tack vare vår stora port på marknivå. När vi tagit emot din leverans låser vi in den på ditt låsbara lager samt ger dig en notis om att leveransen har kommit.

Har du ett Säljlager så ingår dessutom frukost varje morgon mellan 09.00-10.00, samt kaffe och en arbetsplats i vårt öppna landskap ett par dagar i veckan.

Låter det precis som du önskat? Kontakta oss på 042-610 22 90 eller på hej@hk.se idag för att boka en visning av våra lager!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.